У Маріуполі керівники секцій організували концерт: дітей змусили виступати перед окупантами

Дата: 09 Січня 2023
A+ A- Підписатися

9 січня, у понеділок, у Маріуполі влаштували концерт для російських військових на якому виступали діти з місцевих шкіл. Батьків окупанти та організатори заходу одразу попередили, що будь-який спротив закінчиться “підвалом”. 

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко

“Сьогодні маріупольських дітей загнали дякувати вбивцям свого дитинства, батьків та рідних. Дякувати та розважати виставами. Батьків попередили: хто буде проти або хто буде знімати, то підвали в Маріуполі чекають на незадоволених. Якщо до того ще існувало друге дно дна, то сьогодні його пробили остаточно”, – йдеться в повідомленні.

Також Андрющенко додав, що наразі в місті точаться дискусії щодо того, чи є керівники секцій, які організовують подібні заходи, колаборантами.

“Моя думка достатньо радикальна. А хто має інакшу – подивиться та фото та надайте собі відповідь ще раз. Чи є організатори всього цього пекла на землі колаборантами або ні”, – підсумував він.

Нагадаємо, що в тимчасово окупованому Маріуполі на період новорічних свят окупанти заборонили проводити будь-які масові заходи й збиратися разом у кількості понад 50 осіб. Зокрема, це стосується й святкування в кафе та ресторанах.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter