У Лисичанську без води знову залишилися тисячі людей

Дата: 30 Січня 2020
A+ A- Підписатися
У Лисичанську на Луганщині без води через негоду залишилися 23 тисячі домівок.
 
Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.
 

Знеструмлення трьох насосних станцій у місті сталося через негоду 30 січня. Наразі, як зазначили рятувальники, до ремонтних робіт залучили комунальне підприємство “Лисичанськводоканал”. Водночас котельні в місті працюють у штатному режимі.

Як відомо, у Лисичанську, який розташований за декілька кілометрів від лінії розмежування, регулярно виникають проблеми з водопостачанням. Так, у грудні минулого року через заборгованість у регіоні від’єднали сім насосних станцій. Унаслідок цього без централізованого водопостачання залишилися близько 46 тисяч мешканців міст Лисичанськ, Привілля та Новодружеськ.
 
У жовтні близько 80 тисяч жителів Лисичанська залишилися без централізованого водопостачання. Причиною такої ситуації також став 168-мільйонний борг за електроенергію “Лисичанськводоканалу”. Три насосні станції в місті від’єднали від мережі, а вже за декілька днів влада оголосила надзвичайну ситуацію регіонального рівня. Тоді навчання в місцевих школах призупинили, а лікарні відклали планові операції та закрили пологовий відділ. 
 
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter