У Львові затримали чоловіка, який намагався розбестити дівчинку в шкільній вбиральні

Дата: 22 Грудня 2021
A+ A- Підписатися

Правоохоронці затримали 50-річного жителя Києва, який намагався вчинити розпусні дії щодо учениці однієї з львівських шкіл.

Про це повідомили в Нацполіції. 

21 грудня на сторінці поліції Львівщини у фейсбуку з’явився допис про розшук зловмисника, який намагався розбестити в шкільній вбиральні семирічну ученицю другого класу.

Як з’ясували журналісти ZAXID.net, випадок трапився ще 9 грудня в закладі №43, а поліція дізналася про нього від батьків потерпілої 13 грудня і У поліції не називають дати інциденту.. Записи з камер спостереження свідчать, що зловмисник, щоб потрапити до школи, вбрався в жіночий одяг. Дівчинці він нібито назвався лікаркою і попросив роздягнутись.

Через те що дитина тривалий час була відсутня на уроці, за нею в туалет вийшла вчителька, яка й злякала чоловіка. 

Щоб затримати зловмисника, правоохоронці залучили сили Нацгвардії та інших служб. Нині йому закидають “Розбещення неповнолітніх”. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі. 

Скріншот із запису камери відеоспостереження школи №43

Своєю чергою управління освіти Львова повідомило, що затриманий намагався потрапити в декілька шкіл, і 20 грудня його помітили в закладі на житловому масиві Сихів.

“Також зафіксовано інциденти між учнями шкіл та цією людиною”, – розповіли в мерії. 

Нагадаємо, що цьогоріч від сексуального насильства постраждали 70 дітей, а минулого – понад 400. За рік кількість правопорушень проти них зросла на майже 20%. Також зросло число дітей, які постраждали від насильницьких дій сексуального характеру, зокрема зґвалтування.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter