У Луцьку чоловік убив ексдружину та доньку: раніше його вже судили за домашнє насильство

Дата: 20 Липня 2021
A+ A- Підписатися

У Луцьку вранці 20 липня чоловік убив 22-річну доньку та 56-річну колишню дружину; в травні 2021-го нападника вже судили за домашнє насильство, але він відбувся лише штрафом.

Як пише ТСН, підозрюваний сам розповів сусідці про вбивство, його затримали.

Джерело: vl.npu.gov.ua

Після повідомлення про трагедію на місце події виїхали патрульні, йдеться в інформації пресслужби поліції Волинської області. Вони виявили у квартирі тіла загиблих жінок. Ексдружину зловмисник зарубав у ліжку, доньку – в коридорі.

За інформацією місцевих ЗМІ, подружжя було розлучене, проте проживало разом, оскільки не могло розміняти квартиру. Убита дівчина вчилася в Рівненському університеті.

Як розповіла сестра старшої загиблої, та неодноразово викликала поліцію, щоб утихомирити чоловіка. 

Те, що чоловік був сімейним тираном, підтверджують і сусіди загиблих: він часто поводився агресивно, від нього доводилося рятувати дружину та дочку.

У травні 2021 року чоловіка вже судили за побиття жінок, але отримав він лише штраф у розмірі 1530 грн. Суд узяв до уваги те, що підсудний – безробітний пенсіонер і має інвалідність III групи.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що Сарненський райсуд Рівненської області засудив до двох років умовного терміну жінку, яка вбила свого чоловіка під час самооборони.

Також журналісти розповідали історію 33-річної дніпрянки Марини Полях, яка, захищаючись, убила свого кривдника. Той знущався з неї впродовж двох років.

До того як узятися за ніж, жінка 22 рази зверталася до поліції із заявами про насильство з боку колишнього співмешканця. Проте реального захисту з боку держави так і не дочекалася.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter