У лікарні від поранень помер громадський активіст і військовослужбовець Денис Капітуров

Дата: 03 Червня 2024
A+ A- Підписатися

У лікарні від отриманих поранень на фронті помер відомий громадський активіст із Дніпра, військовослужбовець Денис Капітуров.

Про це повідомив народний депутат України VIII скликання Андрій Денисенко на своїй сторінці у фейсбуку.

Денис Капітуров. Фото з фейсбуку

На війні Денис Капітуров отримав важкі опіки тіла. Воїн помер після майже двох тижнів у лікарні.

“Ти 12 днів весь в опіках боровся за життя, а все життя боровся за Україну. На Майдані, на мітингах проти капітуляції та на захист патріотів, в судах за справедливість. Щирий, усміхнений, креативний, відкритий до всього світу, сміливий і заповзятий. З почуттям смаку і легкої самоіронії. Денисе, ти знімав круті ролики, робив гарні патріотичні фести і чудову рекламу! Але найкрутіше – ти заряджав людей легкістю, довірою та бажанням жити. Ти – творча натура, тонка й інтелігентна людина, мав несамовите бажання стати на захист України. І ти перевершив багатьох досвідченіших, молодших, здоровіших і спортивніших. Ти став справжнім сильним і безстрашним Воїном. Ти боровся, воював і загинув як герой. Нехай твої засвіти будуть такими ж легкими, добрими і світлими, як ти сам”, – написав Андрій Денисенко.

У цивільному житті Денис Капітуров режисував кліпи та мріяв знімати кіно.

Денис Капітуров закінчив дніпровську школу №89 і навчався в Національній металургійній академії України. Займався організацією патріотичних фестивалів, зніманням рекламних роликів та мріяв про кіно. 

У воїна залишилася дружина Катерина.

Нагадаємо, раніше під час ротації на Харківському напрямку загинула журналістка “Суспільного” та парамедикиня добровольчої організації парамедиків “Госпітальєри” Ірина Цибух

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter