У лікарні помер чоловік, постраждалий внаслідок російської атаки на Київ

Дата: 07 Січня 2024
A+ A- Підписатися

У лікарні помер четвертий постраждалий внаслідок удару росіян 2 січня по будинку в Соломʼянському районі Києва Володимир ПРЕНКО.

Про це повідомила на своїй фейсбук-сторінці активістка та волонтерка Аліна Боднар.

Помер четвертий постраждалий внаслідок російського обстрілу Солом’янського району Києва Джерело: фейсбук-сторінка Аліни Боднар

Підтримати доньку загиблого Тетяну Славуту, в якої ще троє рідних перебувають в різних лікарнях у важкому стані, можна тут:

  • https://send.monobank.ua/jar/5ocYUcwGtB
  • 4441114464852944

“Якщо можете допомогти цій родині житлом – напишіть будь ласка. Вони без нічого залишись. І з лікарні немає куди повернутись”, – написала активістка.

Раніше спільнота “Їх убила росія” повідомила про смерть трьох постраждалих внаслідок удару росіян по Солом’янському району того ж дня. Це Наталія Нарижна, Людмила Шевцова і Раїса Стеценкова.

Нагадаємо, що внаслідок російської атаки на Київ 2 січня в дев’яти районах столиці сталися численні пожежі та руйнування.

Найбільше постраждала багатоповерхівка в Солом’янському районі столиці. Одразу після ворожої атаки було відомо про загибель двох людей, постраждали щонайменше 49 осіб.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter