У київській маршрутці чоловік побив поліцейську, бо вона відмовила в залицянні

Дата: 07 Березня 2020
A+ A- Підписатися
У маршрутці Київ – Бровари в п’ятницю чоловік напав на поліцейську за те, що вона відмовила йому в “залицянні”.
 

Про це інформує поліція Київської області.

Повідомляється, що поліцейська поверталася з Головного управління поліції в Київській області, де брала участь в урочистостях, присвячених Міжнародному жіночому дню. Поруч неї сів невідомий чоловік і поводився грубо та нав’язливо. 
 
“Дівчина попередила нахабного “залицяльника”, що вона працює в поліції, і попрохала, щоб той не чіплявся. Після того як вона пересіла на інше місце, він щосили вдарив кулаком їй в обличчя, вирвав з рук сумку і на зупинці намагався втекти. Однак небайдужі пасажири його затримали, а молодій жінці, в якої була носова кровотеча, надали посильну допомогу”, – йдеться в повідомленні.
 
На місце події прибули столичні працівники поліції, які й затримали нападника в порядку ст. 208 КПК України.
 
За розбійний напад правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 187  Кримінального кодексу України.
 
Повідомляється, що нападником виявився житель Броварів. Він неодноразово приходив на приймання громадян до керівника поліції області Андрія Нєбитова, якому скаржився на свою колишню дружину. Чоловік твердив, що вона нібито систематично разом із сином лупцювала його битою, та вимагав притягнути їх до кримінальної відповідальності.
 
Однак, стверджують у поліції, під час проведення досудового розслідування кримінального провадження такі заяви не знайшли свого об’єктивного підтвердження.
 
Як з’ясувалося, чоловік намовляв навмисно на свою ексдружину та сина, вимагав проведення судово-медичної експертизи, а сам неодноразово піднімав на них руку. Згодом це кримінальне провадження поліція скерувала з обвинувальним актом до суду. Наразі тривають судові засідання.
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter