У Києві запрацював безоплатний простір для підлітків

Дата: 24 Грудня 2023
A+ A- Підписатися

Безоплатний простір для підлітків “Місце сили” відкрили у Києві біля станції метро “Поштова площа”. Локацію створив благодійний фонд “Клуб добродіїв”.

Про це фонд повідомляє  на своїй сторінці в інстаграмі.

“Місце сили – це safe place в складному дорослому світі. Тут усі від 10 до 19 років можуть розвиватися, спілкуватися, навчатися та просто бути собою в колі однодумців”, йдеться в повідомленні.

Зазначається, що простір має площу 240 квадратних метрів та розташований на трьох поверхах. Він розділений на окремі зони для творчості, лекцій та тренінгів, а також розмов із психологом.

“Місце сили” працює щодня з 10:00 до 19:00 за адресою: вул. Ігорівська, 1/8.

Для підлітків там проводитимуть різні активності: ігри, майстеркласи, лекції, тренінги, кінопокази, інтерактивний театр, зустрічі з відомими людьми тощо.

У просторі облаштували укриття на випадок повітряної тривоги.

Зареєструватися на заняття й лекції у просторі можна за посиланням.

Нагадаємо, 20 грудня в Полтаві відкрили дев’ятий в Україні міждисциплінарний центр підтримки дітей, які постраждали або стали свідками насильства. Його створили за міжнародною моделлю “Барнахус” – тут проводять співбесіди з дітьми, здійснюють медичний огляд для цілей судової медицини, надають всебічну оцінку й усі необхідні терапевтичні послуги від відповідних спеціалістів. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter