У Києві росіяни вщент зруйнували квартиру журналіста Андрія Ковальського та активістки Тетяни Хитрик

Дата: 22 Грудня 2023
A+ A- Підписатися

Під час атаки росіян у ніч з 21-го на 22 грудня іранський безпілотник влучив у багатоповерховий житловий будинок у Солом’янському районі Києва, вщент зруйнувавши квартиру журналіста ICTV Андрія Ковальського і його дружини – співробітниці міжнародної організації “Право на здоров’я” (HealthRight International) в Україні Тетяни Хитрик, де вони проживали разом із двома дітьми.

Про це повідомило видання “Факти”.

Іранський дрон зруйнував квартиру українського журналіста Андрія Ковальського Джерело: фейсбук-сторінка Андрія Ковальського

“Під час атаки по Києву ввечері 22 грудня російський дрон зруйнував будинок журналіста “Факти. Спорт” та ведучого телемарафону “Єдині новини” Андрія Ковальського”, – йдеться у повідомленні.

Андрій з дружиною та дітьми не постраждали. Про наслідки влучання розповіли вони самі.

“Друзі, всім дякую за підтримку. Всі цілі — і то добре”,написав журналіст у фейсбуку.

Він також оприлюднив деякі кадри свого житла після влучання дрона. Журналіст розповів “Фактам”, що у його квартирі сталася пожежа, її вдалося загасити. Але все інше у житлі, від вікон до телевізора, розбите.

Іранський дрон зруйнував квартиру журналіста Андрія Ковальського Джерело: фейсбук-сторінка Андрія Ковальського
Джерело: фейсбук-сторінка Андрія Ковальського

“Боже, дякую за життя, дякую, що ми й діти вижили в пеклі. В самому пеклі… Що не згоріли живцем під завалами, що змогли потушити полумʼя, що змогли… Змогли. Дякую!” сказала Хитрик.

Збір коштів для допомоги родині Андрія Ковальського: 5375 4112 1062 3422.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що в ніч проти 22 грудня війська РФ атакували Київ безпілотниками. Внаслідок збитих російських безпілотників є руйнації у Соломʼянському, Голосіївському та Дарницькому районах Києва.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter