У Києві під завалами багатоповерхівки, постраждалої внаслідок обстрілу росіян, знайшли тіла ще двох людей

Дата: 25 Червня 2023
A+ A- Підписатися

У Києві в Солом’янському районі під завалами багатоповерхівки, постраждалої внаслідок влучання уламків ворожих ракет у ніч проти 24 червня, знайшли тіла ще двох загиблих.

Про це повідомив очільник столиці Віталій Кличко

“Під завалами в будинку в Соломʼянському районі рятувальники виявили тіла ще двох загиблих. Операція з ліквідації наслідків ворожої атаки триває. Рятувальники ще працюють у пошкодженому будинку”, — написав він у телеграмі.

Станом на 25 червня в будинку загинуло вже пʼятеро людей.

Нагадаємо, що вночі 24 червня війська РФ здійснили восьму за місяць повітряну атаку на Київ. Уламки збитої ракети пошкодили 25-поверховий будинок у Солом’янському районі. Тоді стало відомо про загибель трьох людей, ще 14 отримали поранення. Трьох з них шпиталізували.

У КМДА зазначили, що засоби ППО в повітряному просторі навколо Києва знищили понад 20 ракет.

Ще раніше, 16 червня, російські окупанти також здійснили масовану атаку на Київщину. Сили ППО знищили навколо столиці щонайменше 6 аеробалістичних ракет “Кинджал”, 6 крилатих ракет “Калібр” та 2 розвідувальних БпЛА. Внаслідок атаки, за попередніми даними, у самому Києві руйнувань та постраждалих немає. Однак в області пошкоджені понад 30 приватних будинків та постраждали шестеро людей.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter