У Києві оштрафували чоловіка, який без маски намагався потрапити до тролейбуса та розбив скло

Дата: 20 Березня 2020
A+ A- Підписатися

У Києві поліцейські склали адміністративний протокол на чоловіка, який порушив правила карантину та пошкодив транспортний засіб.

Про це повідомили у відомстві. 

Попри заборону водія та кондуктора тролейбуса чоловік у грубій формі без захисної маски намагався потрапити в салон, де вже перебувала достатня кількість пасажирів. У розпалі конфлікту він також навмисно розбив скляні двері.

“Правоохоронці швидко врегулювали конфліктну ситуацію та доставили правопорушника до Печерського управління поліції. Ним виявився 51-річний житель Чернігівської області. На нього склали адміністративний протокол за ст. 44-3 (“Порушення правил щодо карантину людей”) Кодексу України про адміністративні правопорушення та провели з чоловіком роз’яснювальну бесіду”, – розповіли правоохоронці. 

Речник поліції Андрій Крищенко закликав українців відповідально ставитися до встановлених правил карантину. 

Нагадаємо, що задля недопущення епідемії коронавірусної інфекції в Україні запровадили карантин. Із 17 березня в Україні заборонено проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб.  З 12 березня до 3 квітня не працюватимуть навчальні заклади. Із 16 березня до 3 квітня також припиняється в’їзд іноземців та осіб без громадянства на територію України (окрім тих, що мають право на проживання в Україні). Із 17 березня закривається все міжнародне авіасполучення. З 18 березня припиняються міжміські авіа-, залізничні та автобусні пасажирські перевезення. З 18 березня в Києві, Харкові та Дніпрі закрито метро, а інший громадський транспорт має перевозити не більш ніж 10 людей у салоні. 

З початку карантину за поширення фейків про коронавірус в Україні покарали вже шістьох людей. Також лише за одну добу в Києві та області поліція склала 29 адмінпротоколів на порушників карантину. 

 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter