У Києві чистильник акваріумів розбещував 13-річну доньку господарів дому, де працював

Дата: 07 Березня 2024
A+ A- Підписатися

У Києві про підозру у вчиненні розпусних дій щодо малолітньої особи та умисному зберіганні дитячої порнографії без мети збуту повідомили місцевому чоловіку. 

Про це розповіли у Київській міській прокуратурі. 

Батько дівчинки найняв підозрюваного для чистки акваріума в їхній квартирі ще у 2013 році.

Чоловік раз на два тижні приходив до них, а у 2022-му почав проявляти інтерес до їхньої 13-річної доньки. Слідчі кажуть, що чоловік обмінявся з постраждалою телефонами, створив секретний чат для листування, в якому вів з дитиною непристойні розмови та надсилав дитяче порно. Листування мало налаштування, завдяки якому повідомлення зникали через хвилину. 

“Чоловік, користуючись відсутністю поруч мешканців квартири, записував відео, на якому він на ліжку дівчинки вчиняв дії сексуального характеру, після чого надіслав відеофайл дитині”, – розповідають правоохоронці про листування підозрюваного з дівчинкою. 

Під час обшуку у квартирі підозрюваного знайшли дитяче порно. Якщо суд визнає його винним, то він може отримати до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що вже три роки, як в Україні імплементували Конвенцію Ради Європи про захист дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства, відому як Ланцаротська конвенція.

Відтоді правоохоронці мають кримінально переслідувати за дії сексуального характеру з дітьми, а на покарання кривдників не має впливати контекст, у якому відбулося насильство. Детальніше про те, що передбачає документ, читайте за посиланням

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter