У Купʼянському районі внаслідок ворожих обстрілів загинув 50-річний чоловік

Дата: 31 Грудня 2022
A+ A- Підписатися

Окупанти продовжують гатити по мирному населенню Харківщини. Найбільше потерпає від обстрілів місто Куп’янськ та Куп’янський район. Внаслідок цього там загинув 50-річний чоловік, поранення також отримав ще один цивільний.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Фото: Поліція Харківської області

“Минулої доби внаслідок ударів по Куп’янську були пошкоджені об’єкти цивільної інфраструктури та житлові будинки. Поранення отримав 76-річний чоловік. Допомогу медики надали на місці. У Куп’янському районі, на жаль, внаслідок ворожих обстрілів загинув чоловік 50 років”, – йдеться у повідомленні.

Також з артилерії та мінометів російські окупанти б’ють по прикордонних населених пунктах Харківського та Чугуївського районів.

Фото: Поліція Харківської області

В області тривають роботи з розмінування. За добу знешкоджено 71 вибухонебезпечний предмет. Але мінна небезпека все ще дуже висока.

“Вчора в Харківському районі на невідомому вибуховому пристрої підірвався цивільний автомобіль. 65-річний водій, на жаль, загинув. Вкотре закликаю усіх до максимальної обережності”, – додав Синєгубов.

Фото: Поліція Харківської області

Нагадаємо, що у Харківській області чоловік та дружина пішли до лісу по дрова, але підірвалися на розтяжці. Внаслідок цього подружжя загинуло. Про зникнення подружжя із села Борова поліцейським повідомили 25 грудня, а їхні тіла виявили за три дні.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter