На Харківщині дружина та чоловік підірвалися на розтяжці, обоє загинули

Дата: 30 Грудня 2022
A+ A- Підписатися

У Харківській області чоловік та дружина пішли до лісу по дрова, але підірвалися на розтяжці. Внаслідок цього подружжя загинуло.

Про це повідомила поліція Харківської області.

Фото: поліція Харківської області

Про зникнення подружжя із села Борова поліцейським повідомили 25 грудня.

“Після проведення розшукових заходів 28 грудня працівники поліції спільно з ДСНС виявили тіла 50-річної жінки та 52-річного чоловіка. При огляді місця події встановлено, що громадяни підірвались у лісі на розтяжці”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею про порушення законів та звичаїв війни. 

Крім того, поліція вчергове закликала бути максимально обережним та не наближатися до підозрілих предметів, пересуватися тільки асфальтованими або перевіреними доріжками та у разі виявлення вибухонебезпечних предметів негайно телефонувати за номером 101 або 102.

Нагадаємо, що 18 грудня у селі Довгеньке Ізюмського району Харківської області знайшли тіла двох місцевих чоловіків, які підірвалися на міні та загинули.

За даними слідства, чоловіки пішли по худобу, яка загубилась, проте додому в той день не повернулись. Після того як родичам не вдалося знайти їх самостійно, вони звернулись до правоохоронців. Пошуки тривали з використанням дрона.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter