У Казахстані чиновник перепросив жінку, яку його підлеглі змусили вибачитись за сніг на подвір’ї

Дата: 11 Жовтня 2021
A+ A- Підписатися

У Казахстані чиновник з міста Єгіндібулак Павлодарської області перепросив місцеву жительку за публікацію відео, на якому та вибачається за сніг на подвір’ї власного будинку. 

Про це повідомляє “Настоящее время”. 

Скріншот з відео

Пенсіонерка зняла на відео снігову бурю, що накрила місто на початку жовтня. У ролику жінка розповідає, що не бачила такої заметілі вже дуже давно. Наступного дня до її будинку прийшли чиновники з місцевої адміністрації, які побачили ролик. Вони знімали жінку на камеру, а згодом у мережі з’явилось відео з її вибаченнями. 

“Я ні на кого не скаржилася, боронь боже. Я не така людина. Це відео я відправляла родичам. Вони, напевно, далі поширили по месенджерах. Прошу вибачення, злого умислу у мене не було, просто показувала, який був снігопад. Вибачаюсь! Злого наміру у мене не було”, – говорить вона. 

Публікація ролика спричинила бурхливу реакцію у мережі. Люди були невдоволені поведінкою чиновників. 

Своєю чергою голова району вже повідомив, що вибачився перед пенсіонеркою. Також він переконує, що наказав підлеглим поїхати до району, аби допомогти людям, однак один з підлеглих, нібито, неправильно його зрозумів.

Місцевий департамент у справах держслужби вже розпочав перевірку дій чиновників. 

Нагадаємо, що навесні у Казахстані затримали автора сатиричного блогу в інстаграмі, якого звинуватили у поширенні свідомо неправдивої інформації. На сторінці публікували, наприклад, жарти про те, що Духовне управління мусульман Казахстану запропонувало “присвоїти Нурсултану Назарбаєву статус бога і закріпити це в Конституції“. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter