У Кам’янському помер чоловік, який постраждав через російську атаку на Дніпропетровщину

Дата: 30 Березня 2024
A+ A- Підписатися
В лікарні Дніпропетровської області помер чоловік, який зазнав поранення під час російської атаки на місто Кам’янське 29 березня.
 
Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.
 
Наслідки російського обстрілу Кам’янського. Джерело: телеграм-канал Сергія Лисака

“Цим ранком у лікарні помер 36-річний чоловік, який постраждав під час атаки на Кам’янське напередодні. Медики до останнього боролися за його життя. Зробили все можливе. Та поранення виявилися надто важкими”, – зазначив Лисак.

За його словами, у лікарні залишається 47-річний постраждалий унаслідок атаки, його стан середньої тяжкості.

29 березня через російську атаку на Кам’янське постраждав дачний кооператив. Там зазнали поранень п’ятеро людей, зокрема 5-річна дівчинка. Постраждалі жінки 19 та 47 років лікуються амбулаторно. Двоє чоловіків, 36 та 47 років, були госпіталізовані.

Нагадаємо, унаслідок обстрілу України російськими військовими у ніч на 29 березня пошкоджені енергетичні об’єкти, а також відомо про постраждалих цивільних. 

У Дніпропетровській області пошкоджено кілька енергетичних об’єктів, тож запровадили аварійні відключення світла. У Чернівецькій та Полтавській областях працювали сили ППО, але попередньо, без жертв. На Миколаївщині вночі знищили п’ять безпілотників, на Черкащині – ракета влучила по об’єкту енергоінфраструктури, на Вінниччині безпілотник впав поблизу житлового будинку та здетонував.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter