У Кам’янському матір відправили під варту за виготовлення порно з восьмирічним сином

Дата: 10 Квітня 2024
A+ A- Підписатися

У Кам’янському на Дніпропетровщині під варту без права внесення застави відправили місцеву жінку, якій закидають виготовлення порнографії за участю малолітнього сина. 

Про це розповіли в тамтешній прокуратурі. 

Ілюстраційне зображення Кам’янського на Дніпропетровщині. Фото: acmc.ua

Потерпілому вісім років. 

Слідчі кажуть, що мати вчиняла насильницькі дії сексуального характеру щодо нього й фільмувала це на телефон, щоб потім продавати. 

Окрім цього, підозрювана вантажила з мережі дитяче порно, щоб також реалізувати. Під час обшуку вдома в неї знайшли пів тисячі фото та відео дитячої порнографії, зокрема й за участю її сина. 

Судячи з повідомлення правоохоронців, жінка має двох дітей. Нині вони перебувають під тимчасовою опікою батька молодшої дитини.

Нагадаємо, що кілька років тому в Україні імплементували Конвенцію Ради Європи про захист дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства, відому як Ланцаротська конвенція.

Відтоді правоохоронці мають кримінально переслідувати за дії сексуального характеру з дітьми, а на покарання кривдників не має впливати контекст, у якому відбулося насильство. Детальніше про те, що передбачає документ, читайте за посиланням

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter