У Херсоні окупанти займають приміщення цивільних громадян та укріплюють всередині позиції для ведення вуличних боїв

Дата: 07 Листопада 2022
A+ A- Підписатися

На тимчасово захоплених РФ територіях Херсонщини російські окупанти тероризують місцеве населення в пошуках ДРГ та корегувальників вогню, а в обласному центрі загарбники, перевдягнуті в цивільний одяг, займають приміщення мирних громадян та зміцнюють позиції. 

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Фото: Reuters

“У Херсоні окупанти, перевдягнуті в цивільний одяг, займають приміщення мирних громадян та укріплюють всередині позиції для ведення вуличних боїв. Одночасно російські пропагандистські журналісти планують у місті зйомки відеоматеріалів на тему начебто знищення мирного населення Силами оборони України”, – повідомили в Генштабі.

Водночас у Каховці на Херсонщині російські окупанти влаштували пошуки українських ДРГ та корегувальників вогню. Затриманих вивозять до Горностаївки і під тортурами “вибивають” свідчення.

Крім того, речник оперативного командування “Південь” Владислав Назаров у соціальних мережах повідомив, що в тимчасово окупованому Херсоні ще тиждень тому припинили мовлення пропагандистські телеканали. Натомість почало “ловити” Суспільне на 92.00 FM.

Нагадаємо, що на Херсонщині російські окупанти з мінометів та артилерії обстрілюють прифронтові та деокуповані населені пункти Бериславського району. Є потерпілі серед мирного населення.

З Херсона надходять повідомлення про зникнення людей. Вони не виходять на зв’язок з рідними, а через деякий час із їхніх телефонів родичам надходять повідомлення підозрілого змісту.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter