У Херсоні окупанти скинули вибухівку на комунальників та обстріляли будинок

Дата: 19 Січня 2024
A+ A- Підписатися

19 січня, у пʼятницю, російські військові під час обстрілу Херсона скинули з дрона вибухівку на аварійну бригаду комунального підприємства “Херсонський водоканал”. Також окупанти поцілили у чотириповерховий будинок, є загибла та поранений. 

Про це повідомив очільник Херсонської районної військової адміністрації Роман Мрочко.

Фото: Національна поліція України

Так, внаслідок ворожої атаки пошкоджений аварійно-ремонтний автомобіль комунального підприємства. За попередніми даними, поранених серед працівників немає. Інформація уточнюється.

Також внаслідок обстрілу окупантами Дніпровського району Херсона поранення дістав 16-річний хлопець. Його ушпиталили. У підлітка травмована ліва нога. Медики готують пораненого до термінової операції.

Під час цього обстрілу російська армія пошкодила чотириповерховий будинок. В одній з квартир рятувальники виявили тіло жінки. Загиблій було близько 50 років.

Росіяни обстрілювали Херсонщину і впродовж минулої доби. Так, армія РФ здійснила 67 обстрілів та випустила 413 снарядів по громадах Херсонського та Бериславського районів. По житлових кварталах та обʼєктах критичної інфраструктури окупанти били з реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів, танків, застосовували БпЛА.

Від збройної агресії РФ постраждали Херсон, Зеленівка, Чорнобаївка, Ромашкове, Садове, Придніпровське, Інженерне, Антонівка, Берислав та Зміївка.

У Херсонському районі пошкоджені 14 об’єктів: газопровід, кабель електропостачання, 10 приватних будинків, автомобіль та господарчі споруди.

Нагадаємо, що 18 січня вночі окупанти обстріляли Тягинку Херсонської області. У результаті цього поранення дістали двоє чоловіків.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter