У Херсоні двоє чоловіків постраждали через атаку російського безпілотника

Дата: 22 Вересня 2024
A+ A- Підписатися
Зранку 22 вересня у Херсоні росіяни скинули вибухівку з дрона на 51-річного чоловіка. Згодом стало відомо про ще одного постраждалого, 86-річного чоловіка, який також отримав поранення внаслідок атаки безпілотника.
 
Про це повідомили Херсонська обласна військова адміністрація та голова місцевої МВА Роман Мрочко.
 
Наслідки російських обстрілів Херсонщини

Атака сталася близько восьмої ранку.

“Постраждав 51-річний чоловік. В нього – вибухова та черепно-мозкова травми, уламкові поранення спини”, – йдеться у повідомленні.

Нині медики надають потерпілому всю необхідну допомогу.

Згодом з’явилася інформація про ще одного постраждалого, який зазнав поранень у Дніпровському районі міста.

“Ушпиталено 86-річного чоловіка, який отримав поранення… пів години тому внаслідок скиду росіянами вибухівки з дрона. У потерпілого мінно-вибухова травма та уламкові поранення”, – написав Мрочко.

Наслідки російських обстрілів Херсонщини

Загалом, за даними голови Херсонської ОВА Олександра Прокудіна, через російські атаки на Херсонщині минулої доби постраждали п’ятеро цивільних.

Він уточнив, що під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Придніпровське, Антонівка, Садове, Інгулець, Комишани, Білозерка, Томина Балка, Кізомис, Велетенське, Станіслав, Берислав, Новокаїри, Дудчани, Качкарівка, Зміївка, Веселе та місто Херсон.

Російські військові поцілили в навчальні заклади, соціальну пральню та магазин; житлові квартали населених пунктів області, зокрема 5 багатоповерхівок та 13 приватних будинків. Також окупанти пошкодили газогін, складські приміщення та приватні автомобілі.

Нагадаємо, увечері 21 вересня російські окупанти завдали удару дроном по цивільній автівці у Нікополі на Дніпропетровщині. Унаслідок цього загинули 12-річна дівчинка і молода жінка.

Раніше того ж дня, близько 13-ї години окупанти скинули з дрона вибухівку на цивільного в Херсоні. Приблизно в той самий час росіяни з артилерії обстріляли Антонівку, там поранений ще один цивільний. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter