У Дніпрі збільшилася кількість загиблих внаслідок двох російських обстрілів міста

Дата: 04 Липня 2024
A+ A- Підписатися

Кількість загиблих внаслідок обстрілу росіянами Дніпра 3 липня зросла до шести людей. Також ще одне тіло знайшли під завалами будинку, у який росіяни влучили 28 червня.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Фото: Сергій Лисак

Так, 60-річна жінка, яка зазнала поранення під час атаки на місто 3 липня, померла в лікарні. Тіло, яке знайшли під завалами будинку після удару 28 червня, також належить жінці. Вона стала третьою загиблою внаслідок того удару.

4 липня у Дніпрі оголосили траур за загиблими від ворожих обстрілів.

Раніше ZMINA писала, що 3 липня, у середу, окупанти вдарили по Дніпру ракетами та ударними БпЛА. У результаті атаки постраждали цивільні, пошкоджений місцевий торговельний центр. Ввечері було відомо про п’ятьох загиблих та 53 постраждалих. Серед постраждалих четверо перебували у тяжкому стані. 

Нагадаємо, що ввечері 28 червня окупанти поцілили в багатоповерхівку у Дніпрі, зруйнувавши там чотири поверхи. Раніше було відомо про одну загиблу людину – 76-річну жінку. У ніч на 2 липня рятувальники дістали тіло жінки з-під завалів житлового будинку

Поранення дістали 13 людей, серед них – немовля та вагітна жінка.

30 червня на зв’язок вийшли двоє жителів багатоповерхівки, понівеченої під час атаки росіян 28 червня. Раніше їх вважали зниклими безвісти.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter