У Дніпрі суд обрав запобіжний захід організаторці будинку для літніх, де трапилася пожежа

Дата: 04 Грудня 2021
A+ A- Підписатися

У Дніпрі суд відправив під домашній арешт підприємицю, яка утримувала будинок для літніх людей, де 16 листопада сталася пожежа з п’ятьма жертвами.

Про це повідомляє Суспільне.

Будинок, у якому сталась пожежа

Бабушкінський райсуд Дніпра обрав запобіжний захід підприємиці пансіонату у Дніпрі, де загинули п’ять літніх жінок… Підприємиця буде знаходитися під арештом з електронним браслетом за місцем свого проживання – у Кривому Розі. Від коментарів журналістам підозрювана відмовилася. Також не надавала жодних показань, посилаючись, що все озвучить її адвокат “, – йдеться у повідомленні.

Прокуратура клопотала про тримання жінки під вартою.

Запобіжний захід підприємиці мали обрати ще 23 листопада, однак тоді вона в суд не з’явилася, за словами адвоката, через хворобу.

Також, захист підозрюваної стверджував, що будівля пансіонату перебувала у суборенді з іншою підприємицею, і просив, аби його підзахисна проходила у справі як свідок.

Нагадаємо, пожежа сталася 16 листопада в центральному районі Дніпра. В одній з кімнат на другому поверсі будинку, де знайшли тіла загиблих, трапилося коротке замикання та загорілася проводка, вважають у поліції.

Загиблим жінкам було від 75 до 89 років. Їхні тіла передали для судово-медичної експертизи, але попередньо причиною смерті називають отруєння чадним газом. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter