У “Дії” запустять послугу з перереєстрації авто: триває бета-тестування

Дата: 17 Жовтня 2023
A+ A- Підписатися

У “Дії” запустили бета-тестування нової послуги, яка допоможе перереєструвати авто онлайн. Перереєстрація буде доступна для легкових авто, мотоциклів або мопедів. 

Про це повідомив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій Михайло Федоров.

“Вже скоро в “Дії” запустимо революційну послугу з перереєстрації авто, щоб українці купували та продавали машини всього кількома кліками. Сьогодні стартує бета-тестування. Долучайтеся, щоб першими перевірити, як працює сервіс”, – зазначив міністр.

За його інформацією, продавець має оформити в “Дії” договір та поділитися QR-кодом або посиланням, а покупець, зі свого боку, має ознайомитися з документом, вибрати номерні знаки й техпаспорт.

Наразі в застосунку “Дія” триває набір охочих узяти участь у бета-тестуванні послуги з перереєстрації транспортних засобів. Особи, які зголосяться, зможуть реально продати та придбати автомобіль.

Долучитися до набору на бета-тестування можна за посиланням. Узяти участь у ньому можуть виключно повнолітні громадяни України, які мають:

  • свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу;
  • реєстраційний номер платника податків;
  • ID, закордонний паспорт або посвідку на проживання;
  • зареєстроване місце реєстрації проживання;
  • Дія.Підпис.

Для водіїв у майбутньому запровадять можливість доставлення документів поштовим оператором. Якщо водій придбає автомобіль з іншої області, він може замовити отримання номерних знаків та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу в будь-якому зручному відділенні Укрпошти.

Нагадаємо, що 4 вересня в “Дії” стали доступними ще чотири сервіси: допомога в разі всиновлення дитини; допомога людині, що доглядає за хворою дитиною; допомога особам з інвалідністю дитинства та дітям з інвалідністю, а також допомога на дитину одинокій матері або батьку.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter