У Чернівцях за багаторічне розбещення дітей засудили 77-річного та 68-річного чоловіків

Дата: 10 Січня 2023
A+ A- Підписатися

На Буковині до 15 та 12 років за ґратами засудили двох чоловіків, які зазіхали на статеву свободу та недоторканість дітей. Один з них – 77-річний пенсіонер, другий – 68-річний завідувач відділення одного з чернівецьких коледжів.

Про це повідомили в Чернівецькій обласній прокуратурі.

Фото: Чернівецька обласна прокуратура

“Прокурори довели, що 77-річний чернівчанин упродовж 15 років вступав у статеві відносини з дітьми, виготовляв порнографічну продукцію, зокрема за їх участі, створив у своєму помешканні місце розпусти та пропонував своїм знайомим сексуальні послуги жінок та дівчат”, – йдеться в повідомленні.

Він запрошував до себе додому маленьких та неповнолітніх дівчат – зазвичай доньок жінок, які надавали йому сексуальні послуги. Чоловік фотографував дітей оголеними, а також за гроші вступав з ними в статеві відносини, фіксуючи на відео.

Під час досудового розслідування правоохоронці виявили 54 Гб файлів із зображеннями та відео порнографічного змісту, зокрема з ознаками дитячої порнографії. 

“Дівчатка його добре знали, неодноразово бували в нього вдома разом зі своїми матерями. Крім того, одна з потерпілих була його похресницею. Скориставшись їхньою довірою та необізнаністю, обвинувачений почав залучати дітей до надання інтимних послуг за винагороду іншим чоловікам. Він обумовлював дату, час та розмір грошової винагороди”, – зазначають у прокуратурі.

Фото: Чернівецька обласна прокуратура

Пенсіонер забезпечував “клієнтів” чистою постільною білизною, рушниками та засобами контрацепції. “Інтимні” зустрічі відбувались у його квартирі. 

Серед постійних відвідувачів був 68-річний завідувач відділення одного з чернівецьких вишів.

“Спочатку діти сприймали все, що з ними відбувається, як гру, а підростаючи, отримували для себе джерело доходу. Фактично потерпілими від протиправних дій обвинувачених було троє дівчат, проте лише дві проявили сміливість та подали слідчому заяви про визнання їх потерпілими в провадженні”, – додають в органі.

У судовому засіданні обвинувачені провину визнали частково, проте прокурор надав досить доказів про їхню причетність до інкримінованих їм кримінальних правопорушень.

Так, суд присяжних Шевченківського районного суду міста Чернівці визнав винним 77-річного чернівчанина у вчиненні 58 епізодів кримінальних правопорушень, а його 68-річного спільника у 29 епізодах, засудивши до 15 та 12 років в’язниці.

Нагадаємо, що в листопаді на Дніпропетровщині суд визнав винним жителя Новомосковського району у зґвалтуванні восьмирічної племінниці. Його засудили до 11 років позбавлення волі.

Прокурори довели, що в липні 2022 року чоловік залишився доглядати малолітніх доньок своєї рідної сестри. Залишившись у кімнаті наодинці зі старшою племінницею, він силою повалив восьмирічну дитину на ліжко та зґвалтував її.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter