У боях під Бахмутом загинув кропивницький журналіст Євгеній Осієвський

Дата: 29 Травня 2023
A+ A- Підписатися

У боях під Бахмутом 22 травня загинув військовий, журналіст, автор науково-популярного журналу “Куншт” і журналу соціальної критики “Спільне” Євгеній Осієвський з Кропивницького.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці факультету історії, бізнес-освіти та права Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка.

Євгеній Осієвський. Джерело: фейсбук-сторінка військового та журналіста

Євгеній навчався на спеціальності “Політологія”, після отримання диплома бакалавра переїхав до столиці та вступив до Києво-Могилянської академії, став автором кількох успішних проєктів, 2022 року мобілізувався до Збройних сил України, йдеться в повідомленні.

Про загибель Осієвського також повідомив його друг Ярослав Ковальчук“22 травня загинула одна з найближчих мені людей під Бахмутом. Вірний товариш і найкраща людина для дискусій про кіно, комікси і книги загалом. Жодні слова не здатні передати, яку пустку це лишає в моєму серці. Женю, дякую за всі розмови і дружні обійми”.

За даними Інституту масової інформації, Євгеній Осієвський став 60-м медійником, який загинув унаслідок російської агресії проти України.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що на фронті під Бахмутом загинув фотограф-натураліст, лауреат багатьох міжнародних фотоконкурсів, автор світлин для National Geographic Ukraine Денис Кривий. Чоловік намагався врятувати поранених побратимів. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter