У боях поблизу Вугледара загинув черкаський телеоператор Павло Тимошенко

Дата: 07 Лютого 2023
A+ A- Підписатися

5 лютого на фронті загинув черкаський телеоператор регіональної філії телеканалу “Інтер” Павло Тимошенко. 

Про це повідомив воєнний кореспондент та керівник черкаського корпункту телеканалу “Інтер” Станіслав Кухарчук.

Фото: Станіслав Кухарчук

“З твоїми хворобами та трьома дітьми ти взагалі не мав би бути там… Закон цього не передбачає, але ти в лавах перших пішов захищати свій дім і свою країну. І ти виконав свій обов’язково до кінця! 12 років ти був для мене другою родиною на нашому маленькому черкаському корпункті, ми ділили з тобою все – обіди, вечері, відрядження, радощі й біди…

Та більше я не зможу тебе обійняти чи просто привітатися телефоном: ти загинув, загинув, захищаючи такий далекий від твого дому Вугледар”, – написав Кухарчук.

Фото: Станіслав Кухарчук

Павлу Тимошенку було 42 роки. Він пішов добровольцем до тероборони в перші дні російського вторгнення попри те, що мав інвалідність. Спочатку чоловік виконував завдання на Черкащині, а потім його батальйон перекинули до Полтавської області. Після цього він воював поблизу Бахмута, а в лютому – під Вугледаром. 

Тимошенко мав позивний Знахар та був стрілком у складі 118 бригади, 157 окремого батальйону територіальної оборони Черкаської області.

Загибель військового підтвердили його батьки та брат. Обставини його загибелі поки невідомі.

Нагадаємо, наприкінці грудня стало відомо, що на фронті загинув 34-річний херсонський журналіст Антон Коломієць. У нього залишилися дружина та двоє дітей.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter