У Бериславі окупанти скинули з дрона вибухівку на цивільних: поранені п’ятеро людей

Дата: 19 Травня 2024
A+ A- Підписатися
У Бериславі на Херсонщині росіяни скинули з дрона вибухівку на цивільних. Унаслідок цього постраждала родина. Згодом стало відомо про ще двох постраждалих, які звернулись до лікарні самостійно.
 
Про це повідомили в Херсонській ОВА.
 
Наслідки обстрілу Херсона росіянами. Архівне фото

“До лікарні звернулись троє поранених жителів. Це 21-річний чоловік та жінки 42 та 71 років. Лікарі оцінюють їх стан як середньої тяжкості. Нині потерпілих дообстежують та надають необхідну допомогу”, – йдеться у дописі.

Пізніше в обласній військовій адміністрації повідомили ще про двох постраждалих.

“Ще двоє жителів Берислава потрапили під удар ворожого дрона. Це двоє чоловіків, 59 та 70 років. В обох діагностували мінно-вибухові травми та контузії. Один з потерпілих отримав поранення спини. Наразі лікарі надають постраждалим необхідну допомогу”, – йдеться у дописі.

Крім того, близько 12-ї години під обстрілом опинилося селище Кіндійка. Внаслідок ворожого удару постраждав чоловік 75 років, який у цей час перебував на вулиці.

Нагадаємо, минулої доби через російські атаки по Херсонщині загинули двоє людей і ще двоє зазнали поранень. Крім того, є влучання у припортову інфраструктуру.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter