Троє поліцейських з Кривого Озера арештовані. В облуправлінні новий керівник

Дата: 26 Серпня 2016
A+ A- Підписатися

Центральний райсуд Миколаєва заарештував трьох поліцейських, підозрюваних у причетності до вбивства чоловіка в селищі Криве Озеро Миколаївської області.

Про це повідомляє видання Преступности.нет.

Згідно з інформацією, поліцейського Дениса Ляхвацького, який, за свідченням колег, стріляв у затриманого, арештували на два місяці — до 23 жовтня, без можливості внести заставу.

Ляхвацький відмовився давати свідчення. Він сказав, що погано себе почуває, тому що три доби вже не спить.

За інформацією видання, поліцейський зазначив, що згоден з підозрою у 365-й статті (“Перевищення службових повноважень”), але категорично не згоден з підозрою у 115-й статті (“Вбивство”).

Суд також заарештував на два місяці 26-річного поліцейського Миколу Хоменко та на місяць Олександра Причипойду.

Як відомо, у ніч на 24 серпня 2016 року в Кривому Озері поліцейські закатували чоловіка під час затримання.

Всього у справі фігурують прізвища шести поліцейських, за інформацією поліції, учасниками інциденту були троє.

Прокуратура Миколаївської області вважає попередньою причиною загибелі жителя Кривого Озера крововилив внаслідок застосування травматичної зброї.

Кривоозерський райвідділ поліції на Миколаївщині розформували.

Ввечері 25 серпня голова Нацполіціі Хатія Деканоідзе призначила на посаду начальника поліції Миколаївської області полковника поліції Юрія Мороза.

Як повідомили у прес-службі Нацполіції, новопризначений керівник поліції Миколаївщини за часів президентства Віктора Януковича за власним бажанням звільнився з органів внутрішніх справ України.

“Після Революції гідності полковник Юрій Мороз протягом чотирьох місяців працював начальником ГУ МВС у місті Києві, після чого обійняв посаду радника голови Департаменту забезпечення діяльності голови Національної поліції України”, – зазначили у прес-службі.

Мороз розпочав службу в органах внутрішніх справ оперуповноваженим районного управління столиці, згодом працював на оперативних та керівних посадах в ГУ МВС України в місті Києві.

Понад п’ять років керував Управлінням по боротьбі з організованою злочинністю міста Києва.

Як відомо, у липні в області змінили обласного прокурора Миколаївщини і керівників силових структур через корупційний скандал за участю заступника миколаївського губернатора Миколи Романчука.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter