Трьох прокурорів звільнили через скандальне листування

Дата: 12 Червня 2015
A+ A- Підписатися

Трьох прокурорів звільнено з посад після оприлюднення смс-листування, у якому вони обговорюють, як краще чинити тиск на незручного для них активіста.

Як зазначено у заяві прес-служби ГПУ, за результатами проведеної прокуратурою Києва перевірки за скоєння ганебного вчинку, порушення “Присяги працівника прокуратури” та “Кодексу професійної етики та поведінки працівників прокуратури” Артема Тендітного та Дениса Солов’я звільнено з посад прокурорів прокуратури Дніпровського району міста Києва, а Сергія Лисенка – з посади старшого прокурора відділу прокуратури Києва.

У Генпрокуратурі зазначають, що вчора прокуратурою Києва проведено службову перевірку щодо цих працівників, смс-листування яких було оприлюднене у ЗМІ та викликало значний суспільний резонанс, нанесло шкоду репутації та авторитету органів прокуратури.

Нагадаємо, журналіст Василь Кручак сфотографував під час судового засідання смс-листування прокурорів, у якому вони обговорюють, як краще чинити тиск на активіста – порушити проти нього справу чи побити та вкрасти мобільний телефон.

 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter