Трьох співробітників одеського університету звільнили через буллінг курсанта

Дата: 25 Лютого 2023
A+ A- Підписатися

Ректор Одеського державного університету внутрішніх справ призначив службове розслідування, до якого залучили працівники внутрішньої безпеки Нацполіції через відео, на якому курсанта карають фізичними вправам. Трьох співробітників одеського університету звільнили.

Про це повідомили у пресслужбі МВС України.

У відомстві наголошують, що зібрані матеріали як найшвидше будуть передані для вивчення до Державного бюро розслідувань

Йдеться про ролик розміщений 24 лютого, в одному з одеських пабліків, на якому курсант на території Одеського державного університету внутрішніх справ виконує фізичну вправу.

Також на майданчику у цей момент перебувають три чоловіка в однострої, один із яких фільмує курсанта на мобільний телефон.

Як коментували автори запису, курсанта вирішили покарати за те, що він поставив на підвиконня сушитись взуття.

В міністерстві своєю чергою зазначили, що попередньо встановлено, що співробітники відомчого вишу перевищили службові повноваження.

Ректор Одеського державного університету внутрішніх справ прийняв рішення про невідкладне звільнення фігурантів.

Нагадємо, булінг – це насильство над учасниками освітнього процесу, що здійснюється іншими учасниками – учнями або вчителями.

Це може бути фізичне насильство – коли дитину б’ють, економічне – коли відбирають або вимагають гроші, сексуальне – коли чинять дії сексуального характеру, або психологічне, тобто, приниження, образи і висміювання. Зазвичай такі дії мають систематичний характер.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter