Телеведучий “Вата-шоу” повідомив про псевдомінування свого будинку

Дата: 30 Вересня 2019
A+ A- Підписатися

Відомий блогер та телеведучий “Вата-шоу” на телеканалі “Прямий” і Медіаексперти неодноразово наголошували, що програма містить мову ворожнечі та порушує українське законодавство, яке забороняє дискримінацію та розпалювання ненависті за національною ознакою. Андрій Карпов повідомив про псевдомінування свого будинку, а також про DDoS-атаки в момент його ефірів.

Про це він розповів на своєму ютуб-каналі.

27 вересня чоловікові зателефонували з полтавської поліції, повідомивши про лист на електронну скриньку, де йшлося про замінування аеропорту в місті та автомобіля біля будинку журналіста, де він колись проживав.

“Другий аналогічний вибуховий пристрій, закладений в автомобілі, буде приведено сьогодні в дію біля будинку відомого українського пропагандиста Карпова Андрія Анатолійовича (він же відомий як Андрій Полтава). Смерть карателям”, – процитував лист від невідомого Карпов.

За його словами, цього листа нібито надіслали з окупованої території Донбасу.

“Я так розумію, що мою діяльність як волонтера, який допомагає українській армії, високо оцінили російські окупанти та найманці”, – припустив причину “мінування” Карпов.

До полтавського будинку, де до переїзду в Київ мешкав Карпов, приїхала оперативна група МВС із собаками, проте вибухівку не виявили.

Водночас чоловік зауважив, що “не дуже здивований” цим дзвінком, бо, мовляв, йому надходять погрози в різних формах останні п’ять років. Крім того, Карпов розповів про спроби заблокувати його ютуб-канал та заборонити через суд його програму “Вата-шоу” на телеканалі “Прямий”.

29 вересня блогер повідомив на своїй фейсбук-сторінці, що під час його прямого ефіру відбуваються DDoS-атаки.

“Прошу вибачення в глядачів. Довелося перервати стрім “Вата-шоу”. Після погроз і замінувань почалися атаки іншого роду. Повторюється тогорічна історія з DDoS-атаками на провайдера. Вирубається інтернет. Раніше це було в Полтаві, тепер у Києві. Комусь дуже не подобається моя діяльність”, – написав Карпов.

Прошу вибачення в глядачів. Довелося перервати стрім Вата Шоу. Після погроз і замінувань почалися атаки іншого роду….

Gepostet von Андрій Карпов am Sonntag, 29. September 2019

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter