Сущенко: Слідство розглядає чотири версії побиття Балуха

Дата: 15 Вересня 2020
A+ A- Підписатися

Серед основних версій побиття колишнього бранця Кремля Володимира Балуха нещасний випадок, хуліганство, помста та умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень.

Про це повідомив журналіст і колишній політв’язень Роман Сущенко у фейсбуку. 

Сьогодні запросили до слідчого відділу поліції дати свідчення у справі нанесення/отримання тяжких тілесних ушкодждень…

Опубліковано Романом Сущенком Понеділок, 14 вересня 2020 р.

Поліція з’ясувала вже більшість обставин вечора, коли стався інцидент, відшукала свідків та провела необхідні слідчі дії. За словами Сущенка, він теж уже ходив до правоохоронців, щоб дати свідчення в справі. 

“Запитання були по суті. Слідство цікавили найдрібніші деталі. Судячи зі змісту запитань та їхньої кількості, слідчі досить серйозно ставляться до з’ясування обставин надзвичайної події”, – розповів він. 

Водночас журналіст наголосив, що окремі обставини інциденту свідчать про малоймовірність нещасного випадку, хоча його як версію не відкидають.

“Решта версій залишаються робочими й відпрацьовуються. Судово-медичну експертизу не завершено, і від її висновків залежить успіх розслідування. На жаль, медична картка та інші дані Володимира Балуха залишилися в окупованому Криму, і їхня відсутність ускладнює з’ясування важливих фізичних відомостей, які могли б пролити світло в справі”, – повідомив Сущенко. 

Нагадаємо, що про побиття невідомими Володимира Балуха стало відомо 8 вересня. Сталося це в столичному Гідропарку, де чоловіка знайшли без телефона та банківської картки. Після побиття колишнього бранця в Офісі президента закликали правоохоронців ретельно перевірити всі версії нападу на чоловіка, зокрема не відкидати політичної. Відомо, що на майбутніх місцевих виборах Балух приєднався до команди колишнього президента Петра Порошенка.

Наразі лікарі ввели кримчанина в медикаментозний сон.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter