“Стурбовані громадяни України” зірвали феміністичний тренінг у Рівному

Дата: 05 Грудня 2018
A+ A- Підписатися

У рівному невідомі заблокували вхід до приміщення Infohub у Рівному, намагаючись зірвати тренінг “Більше рівності! Фемінізм у повсякденному житті”.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила активістка та соціологиня Ніна Потарська.

“Нападники представилися “стурбованими громадянами України” та вимагають перервати “українофобський”, на їхню думку, захід, що “відвертає жінок від традиційних цінностей”, а тому шкодить відтворенню населення України. Квір та трансґендерність вони називають хворобами й погрожують своєю чисельною перевагою”, – написала вона.

На місце прибула патрульна поліція. Вона впустила одного з нападників у приміщення та запропонувала йому “домовитися з організаторами”, зазначає Ніна Потарська. Окрім того, нападники написали заяву до поліції на організаторок заходу.

“На заході пропагують ідеологію виродження, людиноненависницьку ідею фемінізму, що навчає жінок не створювати повноцінні сімʼї та навчає не народжувати дітей. Прошу правоохоронні органи дослідити фінансування цього заходу. Також заборонити проводити антиукраїнські заходи, що деморалізують українське суспільство”, – йдеться в заяві.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter