США вже отримали дані, які результати “референдумів” в Україні оголосить Росія – Білий дім

Дата: 24 Вересня 2022
A+ A- Підписатися

Сполучені Штати отримали дані про те, як російська окупаційна влада збирається маніпулювати з результатами фейкових референдумів в Україні, а також про конкретні цифри, які мають бути оголошені росіянами після їх проведення.

Про це заявила речниця Білого дому Карін Жан-П’єр під час пресбрифінгу в Вашингтоні.

Фото: Вчасно

“Ми знаємо, що результати цих псевдореферендумів будуть маніпулятивними. Ми маємо інформацію, яка підтверджує, що представники російської влади вже встановили, якими мають бути показники щодо явки виборців, а також результатів голосувань”, – зауважила вона.

Карін Жан-П’єр наголосила, що такі “референдуми” – незаконні та бутафорські, і Росія поспішає їх провести. Однак це демонстрація не сильної позиції режиму, а зовсім навпаки.

Так, в окремих регіонах окупаційна влада вже визначила конкретні цифри фейкових голосувань – у межах 75% за нібито “приєднання” до Росії, які мають бути оголошені за результатами цих фейкових “голосувань”.

Вона зазначила, що США багато місяців попереджали про такий сценарій окупантів.

Нагадаємо, що 23 вересня на окупованих територіях росіяни розпочали “референдуми”. Українські військові казали, що групи для обходу помешкань мають при собі зброю та фактично будуть примушувати людей голосувати.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter