Сотні киян прийшли на допомогу комунальникам, щоб прибрати територію біля розбитого уламками російської ракети будинку

Дата: 17 Березня 2022
A+ A- Підписатися

У Києві сотні містян прийшли на допомогу комунальникам, щоб прибрати територію біля будинку, який біля 5-ї ранку 17 березня зруйнували залишки збитої російської ракети.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Джерело: tsn.ua

Унаслідок влучання залишків збитої ракети вранці в будинку зайнялася квартира на горішньому поверсі. Рятувальники евакуювали більше 30 мешканців. Одна жінка загинула.

За кілька годин після прильоту кияни показали дива самоорганізації. Вони приїхали на місце з лопатами, мішками та мітлами і почали прибирати територію разом із комунальниками, які також працюють попри небезпеку.

У людей немає паніки чи розгубленості, навпаки, вони впевнені в перемозі та переконані, що жодного “руського мира” в Україні не буде.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що бомбосховище під драматичним театром Маріуполя 16 березня витримало потужний удар російською бомбою, і люди, які там ховались, вижили.

Після бомбардування зруйнувалася центральна частина драмтеатру, а уламками завалило вхід у бомбосховище, розташоване в будівлі. Протягом ночі не було відомо, скільки людей залишалось у сховищі і чи залишились вони живі. 

За даними нардепки Ольги Стефанишиної, з-під завалів маріупольського драмтеатру врятували 130 людей, однак роботи досі тривають. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter