Слідчі ідентифікували трьох росіян, які вбили чоловіка на Миколаївщині за допомогу ЗСУ

Дата: 28 Травня 2024
A+ A- Підписатися

Заочно про підозру в жорстокому поводженні з військовополоненими або цивільним населенням, поєднаному з умисним убивством, повідомили трьом російським військовим, які могли вбити на Миколаївщині чоловіка, що передавав дані українським військовим.

Про це розповіли в Нацполіції. 

Фото: Нацполіція

Підозрювані – Аралтан Маджиєв, Віктор Клименко та Костянтин Макін. Вони є частиною 108 десантно-штурмового полку з Краснодарського краю.

Про вбивство ними 53-річного чоловіка слідчі дізналися з перехопленої телефонної розмови. Для того щоб встановити фігурантів та потерпілих, поліціянти перевірили всі факти вбивств цивільних на деокупованій Миколаївщині та Херсонщині. 

З’ясувалось, що вбитий мав принципову активну українську позицію та в окупації ретельно нотував кількість, напрямок та дати пересування російської техніки, щоб потім передати українським бійцям. За це підозрювані затримали чоловіка, звʼязали руки пластиковими хомутами, спиляли терпугом зуби, а після відрубали пальці рук і застрелили. 

Якщо суд визнає підозрюваних винними, то вони можуть отримати довічне. 

Нагадаємо, що судитимуть мешканців Харківщини, які могли викрасти підлітка, катувати його та змушувати мити російські авто. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter