Слідчі досі не знайшли зброї, з якої вбили п’ятирічного Кирила Тлявова

Дата: 09 Жовтня 2019
A+ A- Підписатися

Розслідування вбивства п’ятирічного Кирила Тлявова перебуває на завершальній стадії.

Про це повідомив директор Державного бюро розслідувань Роман Труба на брифінгу. 

Наразі слідчі чекають на результати останніх експертиз. Із травня правоохоронці, які, за словами Труби, відтворили події трагічного дня похвилинно, встигли провести понад 30 обшуків, проте так і не знайшли зброї, з якої стріляли по хлопчику.

“Ми продовжуємо шукати зброю. У нас ще є час на завершальному етапі експертизи, і ми сподіваємося, що для повноти і цілісності обставин цього злочину ми все ж таки відшукаємо цю зброю”, – сказав Труба. 

Як відомо, 31 травня патрульні поліцейські Іван Приходько та Володимир Петровець в місті Переяславі-Хмельницькому під час відпочинку вживали спиртні напої, а згодом вирішили постріляти з вогнепальної зброї по металевих банках. Під час стрільби один з правоохоронців поцілив у п’ятирічного Кирила, влучивши йому в голову. Дитину відразу ж відправили до лікарні, де прооперували, але її стан залишався вкрай тяжким. 

Кирило Тлявов

На початку червня Кирило помер від отриманих поранень. Внаслідок цього голова поліції Київської області Дмитро Ценов подав рапорт про відставку з посади та просив керівництво Нацполіції скерувати його в зону проведення операції Об’єднаних сил. Голів поліції в Переяславі-Хмельницькому також відсторонили від посад, а патрульних, імовірно винних у смерті дитини, посадили до СІЗО на два місяці. 

Згодом підозру вручили другу поліцейських Дмитру Кривошею та 15-річному сину одного з поліцейських

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter