Серед загиблих у Краматорську – 17-річна дівчина та 14-річні сестри-близнючки. Поранена восьмимісячна дитина

Дата: 28 Червня 2023
A+ A- Підписатися

Внаслідок ракетного обстрілу росіянами кафе в центрі Краматорська на Донеччині загинули троє дітей – 17-річна дівчина і сестри-двійнята 14 років, поранення отримала восьмимісячна дитина.

Про це повідомила пресслужба Національної поліції України.

Місце ракетного удару по Краматорську, 27 червня 2023 року. Джерело: Нацполіція України

Загиблі сестри – Юлія та Анна Аксенченко. Цього року вони закінчили восьмий клас місцевої школи №24, йдеться в повідомленні Краматорської міської ради у фейсбуку. 4 вересня дівчата мали святкувати 15-річчя.

Серед поранених – восьмимісячна Мія. За даними журналістів ТСН, які поспілкувалися з її матір’ю, в дівчинки – лінійний перелом скроневої кістки та множинні колото-різані рани голови. Потерпілу госпіталізували до краматорської лікарні, її стан стабільний.

Мати дитини також постраждала, але травми не тяжкі. Вона розповіла журналістам, що доньку обстежили місцеві лікарі, але на них ще чекає в обстеження в Охматдиті в Києві.

Росіяни завдали двох ракетних ударів по Краматорську ввечері 27 червня. Одна з ракет влучила в заклад харчування, де було велике скупчення людей.

Станом на 12:00 28 червня з-під завалів зруйнованої будівлі кафе дістали тіла десятьох загиблих. Серед них – три дитини.

За даними Офісу генерального прокурора України, постраждало 60 осіб (станом на 12-ту годину 28 червня).

Друга ракета влучила в селище Біленьке.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter