СБУ відклала впровадження електронних перепусток на Донбасі

Дата: 25 Березня 2015
A+ A- Підписатися

Електронні перепустки у зоні АТО почнуть видавати пізніше через проблеми з електрикою та інтернетом.

Як пише “Лівий берег“, голова СБУ Валентин Наливайченко повідомив, що запуск електронної системи видачі перепусток у зоні АТО, анонсований на 25 березня, не відбудеться.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи запущено систему, Наливайченко сказав: “У тестовому режимі – так. Але є проблеми – недостатньо електрики та ненадійне функціонування Інтернету в Донецькій і Луганській областях“.

Зараз СБУ змінює програмне забезпечення і технічно вдосконалює систему, в авральному режимі у відомстві чекають на резервне енергозабезпечення та додаткові комп’ютерні програми і сервери. Наливайченко повідомив, що до кінця дня мають змінити програмне забезпечення. 

Нагадаємо, з 25 березня СБУ планувала для прискорення процесу та викорінення корупції перейти на електронну систему видачі перепусток. Згідно з нею громадяни, які хочуть в’їхати або виїхати за лінію розмежування, зможуть надіслати документи електронною поштою та протягом 10 днів отримати відповідь, чи внесено їх дані до електронного переліку осіб, яким дозволено в’їзд-виїзд.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter