Савченко привітала Кольченка з днем народження

Дата: 26 Листопада 2015
A+ A- Підписатися

Українка Надія Савченко на засідання Донецького суду Ростовської області привітала кримчанина Олександра Кольченка із днем народження.

Засуджений до 10 років позбавлення волі за “тероризм” Кольченко сьогодні відзначає 26 день народження.

“З днем народження, Саша! Хлопці, спасибі, що ми разом до переможного кінця. Обов’язково переможемо, обов’язково всі будемо на волі”, – сказала Савченко.

“С днем рождения Саша! Ребята, спасибо, что мы вместе до победного конца. Обязательно победим, обязательно все будем на свободе”, – Надежда Савченко на сегодняшнем заседании суда в российском Донецке.

Posted by Radio Svoboda on 26 ноября 2015 г.

Нагадаємо, зараз у Донецьку в Росії триває судовий процес у справі українки Надії Савченко. Її звинувачують у вбивстві двох російських журналістів 17 червня минулого року на території Луганської області. Савченко повністю відкидає свою провину і стверджує, що потрапила в полон до того, як загинули журналісти.

Олег Сенцов та Олександр Кольченко 25 серпня були засуджені до 20 і 10 років ув’язнення відповідно за “створення терористичної організації”. Їх викрали на території Криму та судили як росіян попри те, що вони є громадянами України. У справі “кримських терористів” раніше засудили Олексія Чирнія та Геннадія Афанасьєва. Усі фігуранти повідомляли про тортури. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter