Російські військові вбили жінку, примотали до неї її живу дитину, а між ними заклали міну – журналісти

Дата: 02 Травня 2022
A+ A- Підписатися

В одному з населених пунктів України російські військові вбили жінку, примотали до неї її живу дитину, а між ними заклали міну. Ймовірно, це сталося під час відступу солдатів РФ з Чернігівщини. 

Про злочин у своєму фейсбуку повідомив головний редактор сайту “Главком” Віктор Шлінчак із посиланням на міністра оборони України Олексія Резнікова.  

Фото з відкритих джерел

“Я думав, що після жахливих історій з Бучі і Маріуполя мене вже важко здивувати дикунськими методами путінського війська. Але сьогодні на зустрічі міністр оборони Олексій Резніков розказав просто неймовірно жахливу історію одного звільненого міста. Рашисти вбили молоду матір, а живу дитину примотали до неї та прикріпили між дитиною і тілом міну. Коли розмотували, міна здетонувала”, – написав Шлінчак.  

Про цей випадок повідомив також політичний оглядач РБК-Україна Мілан Лєліч: 

“Під час відступу на Чернігівщині орки вбили жінку, а до неї примотали її живу малу дитину. Між ними вклали міну. Коли дитину намагались звільнити, міна вибухнула. Звісно, і дитина загинула, і той, хто рятував,– теж”.

Нагадаємо, що українські громадяни після повернення в порядку обміну розповідають про приниження та нелюдські умови утримання у російському полоні. Серед визволених є важкопоранені, з сепсисом, ампутованими кінцівками. Люди розповідають, що їх тримали у тісних підвалах, били, принижували та катували.  
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter