Росіяни завдали удару по Козачій Лопані на Харківщині, там загинула жінка

Дата: 17 Серпня 2024
A+ A- Підписатися
У ніч на 17 серпня російські війська вдарили по Козачій Лопані на Харківщині, унаслідок обстрілу загинула жінка.
 
Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.
 
Наслідки російських обстрілів Харківщини

“Близько 22:00 та близько півночі ворог завдав ударів по с. Козача Лопань Дергачівської громади. Внаслідок обстрілів загинула жінка, дані встановлюються. Пошкоджено приватні будинки, зруйновано дах та виникла пожежа у двохповерховому будинку”, – написав очільник області.

Він зазначив, що о 16:05 та 15:00 в Куп’янському районі (Курилівська ТГ, с. Новоосинове) внаслідок обстрілу пошкоджено приватний будинок та господарчу споруду.

Близько 16:10 по Харківському районі (Малоданилівській ТГ) ворог завдав авіаційного удару, але інформація про постраждалих та руйнування не надходила. На місці падіння знайдено частини УМПБ Д-30.

Також о 17:51 у Богодухівському районі (Золочівська ТГ, с. Одноробівка) внаслідок обстрілу горіли зруйнований будинок, господарча споруда та трава на відкритій території.

Наслідки російських обстрілів Харківщини

За даними поліції області, минулої доби окупаційні війська завдавали ударів по населених пунктах Богодухівського, Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів.

Правоохоронці здійснили десять оглядів місць подій та внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про 16 кримінальних проваджень, пов’язаних зі збройною агресією російської федерації.

У поліції зазначили, що наразі триває евакуація населення з населених пунктів, які потерпають від постійних обстрілів з боку військових РФ. 16 серпня поліцейські вивезли з Вовчанської громади трьох людей.

Нагадаємо, внаслідок обстрілу російськими військовими 15 серпня Харківської області поранення дістали шестеро цивільних.

Внаслідок обстрілу російськими військовими 15 серпня Харківської області поранення дістали шестеро цивільних. Росіяни скинули дві керовані авіаційні бомби на центр селища Золочів Богодухівського району.  

 
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter