Росіяни завдали ракетного удару по трьох обʼєктах критичної інфраструктури на Львівщині: є поранені

Дата: 01 Червня 2024
A+ A- Підписатися

У ніч на 1 червня росіяни здійснили масовану атаку на об’єкти енергетичної інфраструктури України. Відомо, що окупанти обстріляли три об’єкти у Львівській області. Туди влучили шість крилатих ракет. Унаслідок обстрілу постраждали четверо людей.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Фото: ДСНС

Під час затяжної повітряної тривоги, яка тривала з 03:29 по 06:10, 6 крилатих ракет влучили у три обʼєкти критичної інфраструктури у Львівській області. Є руйнування”, – йдеться у повідомленні.

Спочатку посадовець написав, що постраждалих в області немає, однак Державна служба з надзвичайних ситуацій заявила про чотирьох травмованих. Пожежі на об’єктах інфраструктури оперативно ліквідували.

Згодом Козицький підтвердив, що на одному з обʼєктів критичної інфраструктури області постраждали чотири людини. Їх усіх шпиталізували, вони перебувають у стані середньої важкості.

Загалом за ніч над Львівською областю знищили 16 крилатих ракет Х-101/Х-555 та “Калібр”, а також 4 ударних дрони типу Shahed.

Наслідки російського удару по об’єкту інфраструктури на Вінниччині

Відомом, що вночі 1 червня російські військові завдали ударів по енергооб’єктах у Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Кіровоградській та Івано-Франківській областях. Про це повідомив міністр енергетики Герман Галущенко.

У Повітряних силах розповідали, що протягом ночі Росія запустила по Україні 53 ракети різних типів (Х-101/Х-555, “Іскандер-М”, “Іскандер-К” та Х-59/Х-69) та 47 ударних дронів типу Shahed. Збити вдалося 36 ракет і 46 “шахедів”.

Нагадаємо, зранку 1 червня армія РФ завдала ракетного удару по базі відпочинку в Балаклії на Харківщині. Унаслідок удару постраждали 12 людей, серед яких 8 дітей.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter