Росіяни завдали ракетного удару по Барвінковому на Харківщині: є загиблі та поранені

Дата: 20 Липня 2024
A+ A- Підписатися

Вночі 20 липня армія РФ трьома ракетами атакувала Барвінкове на Харківщині. Унаслідок удару загинули двоє людей, ще троє зазнали поранень.

Про це повідомив начальник Головного управління Нацполіції в Харківській області Володимир Тимошко.

Наслідки російського обстрілу Чугуєва

“Сьогодні вночі військові РФ завдали три ракетні удари по місту Барвінкове. Пошкоджено понад 50 житлових будинків, адміністративні будівлі, господарчі споруди, автомобілі. За попередніми даними, загинули двоє цивільних людей, ще троє дістали поранення”, – йдеться в повідомленні.

19 липня в селі Козача Лопань внаслідок  артилерійських обстрілів пошкоджено житловий будинок.

Також окупанти обстріляли Куп’янськ з авіації, артилерії, з РСЗВ. Через артобстріл пошкоджено щонайменше п’ять домоволодінь.

Наслідки російського обстрілу Чугуєва

В селі Пильна дві ворожі керовані авіабомби влучили на територію приватного будинку. Пошкоджені господарчі споруди, приватний автомобіль, житлові будинки.

Минулої доби росіяни з РСЗВ атакували також село Світличне. Через обстріл повністю знищено приватний будинок, частково пошкоджено чотири приватних домоволодіння, автомобіль, електромережі.

Напередодні по місту Чугуїв армія РФ завдала ударів двома ракетами “Іскандер”. Зруйновані та пошкоджені житлові будинки. Поранені дев’ятеро мирних жителів, у тому числі 14-літній хлопець.

Як повідомляється, загалом із початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про 20 665 злочинів, пов’язаних зі збройною агресією РФ на території Харківщини.

Тимошко також зазначив, що 19 липня поліцейські евакуювали з Липецької та Вовчанської територіальних громад 12 людей, у тому числі двох дітей.

Нагадаємо, 19 липня близько 4-ї години ранку росіяни вдарили по житловій забудові центральної частини Чугуєва, що на Харківщині. Станом на ранок вчорашнього дня було відомо про девʼятьох постраждалих, серед яких – 14-річний хлопець. Пошкоджені будинки.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter