Росіяни викрали старосту села на Київщині

Дата: 26 Березня 2022
A+ A- Підписатися

Російські окупанти викрали голову села Мотижин на Київщині Ольгу Сухенко, її чоловіка та сина.

Про це повідомляє “Суспільне” із посиланням на родичів сім’ї. 

Родина Сухенків. Фото: інстаграм-сторінка Дар’ї Беленіциної

23 березня додому до старости Мотижина Ольги Сухенко приїхали російські військові. Спершу вони провели обшук, забрали автомобіль і поїхали. Як розповів родич родини Владислав, вдруге повернулись за Сухенко та її чоловіком.

“З початку воєнних дій сім’я категорично була проти того, щоб виїжджати з села, вони зрозуміли, що людям потрібна буде допомога, допомагали ліками, продуктами. Спершу прийшло близько 10 окупантів, вони забрали автомобіль, Тойота Авенсіс. Їхній син Олександр мені розповів, що вони не будуть нікого чіпати. Згодом сусіди вже чули техніку біля подвір’я, очевидно забрали і Олександра. Де вони знаходяться, невідомо, зв’язку немає”, – розповів Владислав Сухенко.

За словами дівчини Олександра Дар’ї Беленіциної, під час обшуків 23 березня окупанти близько години допитували родину. Її хлопця викрали цього дня. З того часу про їхню долю нічого не відомо.

Родичі також розповіли, що після викрадення звернулись до Бучанської районної поліції, там написали заяву. Також про викрадення повідомили СБУ.

За даними поліції Київської області, заяву про викрадення отримували, але Мотижин наразі окупований, тому перевірити чи викрадені староста села та її сім’я поки не можуть.

Раніше, ZMINA повідомляла, що на Чернігівщині російські окупанти викрали голову Сновської територіальної громади Олександра Медведьова та бізнесмена й колишнього депутата обласної ради Григорія Божка.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter