Росіяни влучили дроном у цивільну автівку на Харківщині: є потерпілий

Дата: 12 Червня 2024
A+ A- Підписатися

Минулої доби через обстріли військ РФ на Харківщині зазнали поранень двоє цивільних. Також унаслідок російських ударів пошкоджені приватні будинки та цивільна інфраструктура в кількох населених пунктах.

Про це повідомив голова обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

Наслідки російських обстрілів на Харківщині. Фото: поліція області

“11 червня, 19:00, Чугуївський р-н, Вовчанська ТГ, м. Вовчанськ. Влучання FPV-дрона в автівку. Поранено чоловіка”, написав посадовець.

Крім того, під час російського артилерійського обстрілу з РСЗВ “Град” села Кутьківка Куп’янського району постраждала цивільна жінка.

Також, за словами посадовця, через удари військ РФ поблизу Піщаного Чугуївського району внаслідок обстрілу горіли два приватні будинки й господарча споруда. 

У селі Новоплатонівка Ізюмського району внаслідок обстрілу горів будинок. А в селі Металівка Чугуївського району внаслідок удару КАБ-250 пошкоджене приватне володіння.

Наслідки російських обстрілів на Харківщині

Синєгубов додав, що з Чугуївського, Харківського, Богодухівського районів Харківської області з 10 травня евакуювали вже 11 790 людей.

У поліції області уточнили, що впродовж 11 червня правоохоронці евакуювали вісім людей з Чугуївського та Куп’янського районів.

Нагадаємо, раніше посадовець зазначав, що в області розглядають подальшу евакуацію цивільних з півночі регіону: за золочівським та богодухівським напрямками. Звідси вже евакуювали майже 120 родин з дітьми, які мають статус дити-сироти чи дитини, позбавленої батьківської опіки.

Крім того, вдалося вивезти більш як 500 людей з інвалідністю. Далі ОВА може розширити перелік населених пунктів, з яких евакуюватимуть людей.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter