Росіяни вкотре обстріляли Херсон: вбили літню жінку в її власній квартирі

Дата: 16 Листопада 2023
A+ A- Підписатися

Російські військові ввечері 16 листопада вкотре обстріляли Херсон: вбили літню жінку й поранили щонайменше восьмеро місцевих жителів. 

Про загибель жінки повідомив начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

“Внаслідок недавнього обстрілу середмістя Херсона з боку російських окупаційних військ загинула 75-річна жінка. На момент ворожої атаки вона була у своїй квартирі”, – написав він.

За даними голови Херсонської обласної військової адміністрації Олександра Прокудіна, під час обстрілу також постраждали 15-річна дівчина та її 52-річна родичка, їх шпиталізували. Крім цього, у Херсоні пошкоджені багатоповерхові та приватні будинки в Центральному і Дніпровському районах.

Поранення отримали й опинилися у лікарні ще чотири людини: дві жінки, 39 та 63 роки, а також чоловіки 63 та 46 років. Ще двом херсонцям (60 та 63 роки) медичну допомогу надали на місці.

Всього за рік на деокупованій Херсонщині росіяни вбили 405 людей, ще 1705 поранені, серед них – 72 дитини.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що вранці 16 листопада російські окупанти обстріляли Херсон. Внаслідок атаки є загиблий, також постраждала жінка.

А впродовж 14 листопада Росія випустила по Херсонщині понад пів тисячі снарядів, здійснивши понад 80 обстрілів. Семеро цивільних отримали поранення.   

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter