Вдень окупанти обстріляли Херсон та Хмельниччину: є поранені, пошкоджена інфраструктура

Дата: 16 Листопада 2023
A+ A- Підписатися

16 листопада, у четвер, російські окупанти обстріляли Херсон. Внаслідок атаки є загиблий, також постраждала жінка. Крім того, уламки збитої ракети на Хмельниччині впали на вантажний автомобіль. Водій отримав поранення.

Про це повідомляють керівник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко та перший заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін.

“Внаслідок обстрілу Корабельного району Херсона з боку ворожих військ було пошкоджено одну з АЗС. Жінка, яка перебувала поруч, отримала поранення. Масових жертв вдалося уникнути тільки через те, що ця заправка давно не діє”, – розповів Мрочко. 

Місцеві жителі, що перебували поблизу, кажуть, що чули три сильних вибухи. 

Тож внаслідок удару по Херсону загинув 67-річний чоловік, який перебував у себе вдома, зазначили в обласній прокуратурі. А 54-річну жінку ушпиталили з вибуховою травмою та уламковими пораненнями. 

Тим часом на Хмельниччині під час ранкової повітряної тривоги по ворожих цілях працювали українські сили ППО. Саме тоді внаслідок збиття однієї з ракет уламки пошкодили вантажний автомобіль. Водій отримав незначні тілесні ушкодження.

На території продовольчих складів уламки пошкодили дахове покриття, вікна майстерні та триповерхової будівлі, 7 місткостей для зберігання рослинної олії.

Нагадаємо, що впродовж доби 14 листопада армія РФ здійснила понад 80 обстрілів Херсонської області. Семеро людей отримали поранення.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter