Російська армія вдарила КАБом по Кураховому: загинула жінка, ще семеро людей зазнали поранень

Дата: 22 Вересня 2024
A+ A- Підписатися
Внаслідок російських обстрілів на Донеччині у суботу 21 вересня загинула жінка, також постраждали ще семеро людей. Загалом за минулу добу в області загинули троє цивільних і ще 12 зазнали поранень.
 
Про це повідомили пресслужба Донецької обласної прокуратури та голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.
 
Наслідки російських обстрілів Донеччини. Джерело: телеграм-канал Вадима Філашкіна

Учора вдень впродовж години збройні сили РФ обстрілювали місто Курахове. 

“Попередньо, використавши КАБ та ствольну артилерію. Від влучання засобів ураження загинула містянка, двоє осіб зазнали акубаротравм і рваних ран”, – йдеться у повідомленні.

Вдень 21 вересня під обстрілом було селище Олексієво-Дружківка.

“Війська держави-агресора поцілили по підприємству, де травмована 49-річна співробітниця”, – розповіли у прокуратурі.

Окрім того, із РСЗВ окупанти декілька разів завдали ударів по селу Костянтинопіль.

“Тілесні ушкодження дістали дві жінки віком 63 й 80 років та чоловік. Також окупанти атакували, ймовірно, УМПБ Д-30 СН село Шахтарське. Осколкового поранення зазнав місцевий житель”, – повідомили у відомстві.

Наслідки російських обстрілів Донеччини. Джерело: телеграм-канал Вадима Філашкіна

За словами Філашкіна, учора одна людина загинула у Кураховому, двоє – в Удачному Покровського району. Ще один цивільний загинув сьогодні вранці у Мирнограді. 

Трьох людей росіяни поранили у Костянтинополі та ще одну людину у Великоновосілківській громаді Волноваського району. Двоє людей поранені у Кураховому і двоє у Гірнику. Також є один поранений в Удачному.

“… у Костянтинопільському поранено людину, пошкоджено 5 будинків. У Покровську поранено людину, пошкоджено 2 будинки, соціальний об’єкт і підприємство. У Клебан-Бику Іллінівської громади пошкоджено 2 об’єкти. В Олексієво-Дружківці поранено людину, пошкоджено підприємство”, – написав посадовець.

Він уточнив, що загалом за добу росіяни 24 рази обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуювали 600 осіб, у тому числі 55 дітей.

Нагадаємо, 20 вересня внаслідок російських обстрілів населених пунктів Донеччини зазнали поранень 17 мирних жителів. Також окупанти дроном атакували пожежників, працівники ДСНС не постраждали. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter