Росіяни скинули з дрона вибухівку на цивільних в Херсоні: поранені четверо людей

Дата: 05 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися
Вдень 5 жовтня росіяни дроном атакували цивільних у Дніпровському районі Херсона, там поранені четверо людей. Ще одна цивільна зазнала поранень через артилерійський обстріл села Станіслав на Херсонщині.
 
Про це повідомили у пресслужбі Херсонської ОВА.
 
Ілюстративне фото

Спочатку було відомо про трьох постраждалих.

“Вибухові травми та уламкові поранення дістали 55-річний чоловік, а також жінки, 65 та 70 років”, – йдеться у повідомленні.

В обласній адміністрації зазначили, що під час ворожого удару потерпілі перебували на вулиці. Усіх шпиталізували до лікарні для надання меддопомоги.

Згодом Херсонська обласна прокуратура повідомила, що кількість постраждалих зросла до чотирьох.

“За процесуального керівництва Херсонської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). За даними слідства, 05 жовтня близько 12:40 військові армії РФ скинули вибухівку з БпЛА у Херсоні”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що травми та поранення різного ступеня тяжкості отримали четверо цивільних – двоє чоловіків 55 та 60 років та двоє жінок 65 та 70 років. Усі вони в момент атаки перебували на вулиці.

Раніше цього дня російські війська обстріляли з артилерії село Станіслав Херсонської області, там поранена 71-річна жінка.

“Російські військові вдарили з артилерії по Станіславу. Внаслідок обстрілу поранення дістала 71-річна жінка. В неї – контузія, вибухова та черепно-мозкова травми”, – йдеться у повідомленні.

Медики надали потерпілій допомогу на місці. Від госпіталізації жінка відмовилась.

Нагадаємо, за добу 4 жовтня на Херсонщині внаслідок російських атак загинули четверо людей, ще п’ятеро цивільних зазнали поранень. Найбільше людей постраждали від атак безпілотниками.

Раніше ZMINA повідомляла, що армія окупантів обстріляла село Мала Токмачка Запорізької області, внаслідок удару загинули двоє чоловіків.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter